måndag 2 januari 2012

Har varit och kört långsamt idag med dom båda.. Ska ju in till banan imorgon och köra fort tjoohoo vad roligt det är! Man blir som en ny människa nästan eller ja jag ialla fall..

Var första gången för mig sen 2008 i fredags för att köra på banan..

Detta hände i fredags när vi var inne och på morgonen kommer hända lika dant i morgon fast inget utsläpp eller så men berättar mer om hur de går för oss imorgon men som sagt sen i fredags är detta:


Dagen började med att man va i stallet halv 8a och började lägga på täcken på alla hästar... Sedan kom S så vi släppte ut och så.. grejade lite i stallet och tog in Lucia för att åka in till banan med henne först... Packade lastade och sedan for dom iväg... Jag stannade kvar och fixade lite och sedan hämtade in Tiburetta stog och myste lite i boxen innan S kom tillbaka för att hämta oss två.

Väl på banan med hästarna så vart de snabbjobb efter ett tag.
Eller ja först skogs slingan 1 varv.. Micke tyckte rakan va dålig så vi körde upp på stora banan istället. Gick 4 bakvarv och sedan 1 rätvarv!! Åhh vad underbart det är att få köra på bana... Finns ju inge bättre!

Men dumma gubbe som först satt ner och Lucia vart LIVRÄDD i bakvarvet hmm ja fick något och kämpa med iaf eller ja bra erfarenhet. Andra varvet gick super förbi gubben då han stog upp och sista bakvarvet livrädd igen för då satt han ner.. Han höll på med något vid stängslet så han satt alltså på banan.

Men vilken underbar häst att köra med :D Dock fick vi galopp några meter i rätvarvet vi kom för långt efter dom andra.... Mitt FEL! har inte kört på banan sen 2008 bara kört på rakan lite skillnad. Men med lite hjälp och lite mer bättre erfarenhet tills nästa gång så ska vi allt hänga med.
 Ringrostig som tusan och de förstod ju S också!


Ni som undrar VARFÖR vi inte kör dom tillsammans i transporten är för att Lucia står blixt stilla medans Tiburetta hoppar ( Halvstegrar) sparkar, biter i väggen, slår bakut, står och skrapar med framhoven...
Vi vill gärna inte att Lucia blir sådan också då vi vill åka längre än, Arvika, Åmål, Årjäng, Färjestad med Lucia medans vi bara orkar åka dit med Tiburetta 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar